Hippische verzekeringen

Paardenverzekering

Elke paardenliefhebber weet hoeveel aandacht een paard vraagt. Hoeveel tijd en geld we spenderen om ervoor te zorgen dat uw paard in topconditie blijft. Iedere ruiter, eigenaar, liefhebber en paard, vraagt om een verzekeringsadvies dat bij hen past.Ligt uw hart bij dressuur, springen, western, aangespannen of recreatief rijden. Wij kunnen uw paard verzekeren van acute dood tot ongeschiktheid voor gebruik, en van één individueel paard tot een volledige stal paarden in een collectieve dekking. Daarnaast bieden we bijvoorbeeld ook onderstaande verzekeringen aan: Dekhengestenverzekeringen, vruchtverzekeringen, castratie/operatieverzekeringen en een stoeterijverzekering

Ongevallenverzekering

Rijden of werken met paarden brengt risico’s met zich mee. U kunt het risico van overlijden of blijvende invaliditeit ten gevolge van een ongeval verzekeren. U bent 24 uur per dag verzekerd.en er zijn diverse combinaties mogelijk.

Aansprakelijkheid

Iedereen weet dat een paard onverwachte dingen kan doen en daardoor materiele en zelfs letsel schade kan veroorzaken. Als eigenaar of gebruiker van een paard kunt u aansprakelijk gesteld worden. Een goede verzekering is daarom erg belangrijk

Harnachement 

Voor het harnachement is een aparte verzekering af te sluiten. Verzekerd is dan verlies/diefstal, maar ook beschadiging van uw zadel, hoofdstel, ander tuigage of toebehoren als gevolg van enig van buiten komend onheil.

Trailer

Om uw kostbare bezit te vervoeren heeft u een trailer nodig. Uw trailer is achter uw motorrijtuig enkel WA verzekerd. Wij bieden u de mogelijkheid om uw trailer te verzekeren tegen verlies/diefstal of beschadiging door enig van buiten komend onheil. De schadevergoeding bij totaal verlies van een trailer met een ouderdom t/m vijf jaar geschiedt op basis van de nieuwwaarde.

Rijtuig

Voor rijtuigen is een aparte verzekering af te sluiten. Rijtuigen worden dan verzekerd voor verlies/diefstal, maar ook beschadiging van uw rijtuig door enig van buiten komend onheil is verzekerd. Als aanvullende verzekering bieden wij u een in-/-opzittendeverzekering.

Paardenvrachtauto

Om meerdere paarden te kunnen vervoeren heeft u een paardenvrachtauto nodig of een bestelauto die ingericht is om paarden te vervoeren. Bij ons kunt u uw paardenvrachtauto of bestelauto verzekeren.  Wij bieden een gedeeltelijke cascodekking, verzekerd is dan schade door brand, diefstal, ruitbreuk en storm. Wilt u een uitgebreide dekking, dan kunt u kiezen voor een volledig casco dekking. Dan heeft uw paardenvrachtauto dezelfde dekking als bij gedeeltelijk cascodekking, maar de paardenvrachtauto is dan ook verzekerd voor schade door alle van buiten komende onheilen.

VAN DEN BERK ASSURANTIËN
KOFFEREN 23 | 5492 BL | SINT OEDENRODE | T 0413-420190 | E INFO@VDBERK-ASSURANTIEN.NL