Wie zijn wij

Voorstellen | Historie

Voorstellen

Harry van den Berk

Harry van den Berk (Eigenaar / Medewerker buitendienst)

harry@vdberk-assurantien.nl

Harry is in 1968 zijn carrière begonnen in de verzekeringsbranche en in 2005 samen met zijn zoon de assurantieportefeuille overgenomen van zijn voormalige werkgever. Hij houdt zich voornamelijk bezig met adviseren van verzekeringen voor de particulier en de agrarische bedrijven binnen onze portefeuille. Harry is werkzaam van dinsdag tot en met vrijdag.

Ward van den Berk

Ward van den Berk (Eigenaar / Medewerker buitendienst)

ward@vdberk-assurantien.nl

Ward heeft in 2005 samen met zijn vader de assurantieportefeuille overgenomen. Hij houdt zich voornamelijk bezig met adviseren van verzekeringen voor de particulier,het midden- en kleinbedrijf en de agrarische bedrijven binnen onze portefeuille. Tevens is hij verantwoordelijk voor de algemene gang van zaken binnen ons kantoor.

Marie-Jose Boonman

Marie-Jose Boonman (Medewerkster binnendienst)

marie-jose@vdberk-assurantien.nl

Marie-Jose is vanaf 2005 werkzaam op ons kantoor. Zij is na de splitsing van Assurantiekantoor en makelaardij van de Laar mee overgekomen naar ons kantoor. Zij is uw eerste aanspreekpunt voor uw schade-dossiers. Tevens houdt zij zich bezig met het adviseren van particulieren relaties en voert de bijbehorende onderhoudsgesprekken bij ons op kantoor. Zij is werkzaam op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag de gehele dag. Op woensdagen is zij afwezig.

Anne van Liempd

Anne van Liempd (Medewerkster binnendienst)

anne@vdberk-assurantien.nl

Anne is sinds juni 2011 werkzaam op ons kantoor. Zij zorgt voor voor de juiste verwerking van de polissen en de daarmee samenhangende administratie. Tevens houdt zij zich bezig met het adviseren van particulieren relaties en voert de bijbehorende onderhoudsgesprekken bij ons op kantoor.

Daniella Bos

Daniella Bos (Medewerkster buitendienst)

daniella@vdberk-assurantien.nl

Sinds september 2017 houdt zij zich bezig met de marketing en communicatie binnen ons kantoor. Deze werkzaamheden voert zij hoofdzakelijk van thuis uit.

 

VAN DEN BERK ASSURANTIËN
KOFFEREN 23 | 5492 BL | SINT OEDENRODE | T 0413-420190 | E INFO@VDBERK-ASSURANTIEN.NL